Novosti

Realizujte Vaše ideje bez troškova provizije!

Tokom mjeseca marta, Mikrokreditna Fondacija SUNRISE pruža posebnu podršku svim ženama preduzetnicama koje žele pokrenuti ili unaprijediti poljoprivredne aktivnosti ili pokrenuti ili unaprijediti poslovne procese. Podržavamo Vaše ideje i ciljeve i vjerujemo u Vaš uspjeh.

Do 31.03. iskoristite posebne uslove na sve kredite za mikropreduzetništvo i poljoprivredu, te jednostavno i bez troškova provizije realizujte svoje poslovne ideje.

Ukoliko želite da pokrenete biznis, unaprijedite poslovne procese, otpočnete poljoprivredne djelatnosti ili poboljšate poljoprivredne aktivnosti, MKF SUNRISE je tu da Vam pomogne u ostvarenju Vaših ciljeva.

Za detaljnije informacije i upite možete posjetiti Vama najbližu poslovnicu, pozvati nas na besplatnu info liniju: 0800 30 565, ili se direktno prijaviti na kontakt formu OVDJE

Spisak poslovnica pogledajte OVDJE

U nastavku su reprezentativni primjeri kreditnih uslova za kredite za mikropreduzetništvo, kao i za kredite za poljoprivredu. Kamatne stope, kao i iznosi rata kredita zavise od vrste kreditnog proizvoda, namjene kredita, kao i roka otplate kredita.

Podaci o iznosima visine kamatnih stopa su informativnog karaktera i služe kao primjer i u svrhu opšteg informisanja, te se mogu razlikovati od zvaničnih uslova u trenutku podnošenja zahtjeva. Za sve detaljne informacije Vas molimo da nam se obratite u Vama najbližoj poslovnici, kontaktirate svog kreditnog službenika, ili da nas pozovete na besplatnu info liniju 0800 30 565 i mi ćemo doći do Vas.

Vaša MKF SUNRISE- Jer mi pravimo prilike!

* Efektivna kamatna stopa predstavlja stvarne ukupne troškove kredita koje plaća korisnik. U izračun EKS ulazi nominalna kamata, interkalarna kamata (ukoliko je ista obračunata), te troškovi obrade kredita.