Novosti

Posebne pogodnosti za razvoj poljoprivrede i preduzetništva

Ukoliko želite da uložite novac u poboljšanje ili otpočinjanje poljoprivredne djelatnosti, ili želite da realizujete poslovnu ideju i pokrenete biznis ili jednostavno da unaprijedite Vaše poslovanje, MKF SUNRISE Vam nudi rješenje.

Već 27 godina MKF SUNRISE aktivno podržava mikropreduzetništvo, kao i sve poljoprivredne djelatnosti, te uspješno odgovara svim zahtjevima klijenata, kroz širok spektar kreditnih proizvoda za sve Vaše potrebe.

Do 30. 04. 2024. godine, iskoristite posebne pogodnosti namjenjene mikropreduzetnicima i poljoprivrednicima, te brzo, jednostavno i povoljno realizujte svoje poslovne ideje uz podršku MKF SUNRISE.

Posebne pogodnosti za poljoprivrednike i mikropreduzetnike imaju mogućnost koristiti svi postojeći, kao i svi potencijalni klijente Fondacije koji zadovoljavaju uslove ovih kreditnih proizvoda.

Poboljšajte Vašu poslovnu likvidnost, modernizujte postojeća sredstva za rad, investirajte novac u novu opremu za poljoprivredne radove i ostvarite dodatni izvor zarade uz podršku MKF SUNRISE.

Za detaljnije informacije i upite možete posjetiti Vama najbližu poslovnicu, pozvati nas na besplatnu info liniju: 0800 30 565, ili se direktno prijaviti na kontakt formu OVDJE

Spisak poslovnica pogledajte OVDJE

U nastavku su reprezentativni primjeri kreditnih uslova za kredite za mikropreduzetništvo, kao i za kredite za poljoprivredu.
Kamatne stope, kao i iznosi rata kredita zavise od vrste kreditnog proizvoda, namjene kredita, kao i roka otplate kredita.

Podaci o iznosima visine kamatnih stopa, kao i provizijama su informativnog karaktera i služe kao primjer i u svrhu opšteg informisanja, te se mogu razlikovati od zvaničnih uslova u trenutku podnošenja zahtjeva. Za sve detaljne informacije Vas molimo da nam se obratite u Vama najbližoj poslovnici, kontaktirate svog kreditnog službenika, ili da nas pozovete na besplatnu info liniju 0800 30 565 i mi ćemo doći do Vas.

Vaša MKF SUNRISE- Jer mi pravimo prilike!

* Efektivna kamatna stopa predstavlja stvarne ukupne troškove kredita koje plaća korisnik. U izračun EKS ulazi nominalna kamata, interkalarna kamata (ukoliko je ista obračunata), te troškovi obrade kredita.