Novosti

MKF SUNRISE Goražde od danas u novoj poslovnici

Kako bi unaprijedili uslugu i bili podrška što većem broju klijenata na području Goražda, Mikrokreditna Fondacija Sunrise je svoju poslovnicu preselila u veće i moderno opremljene prostorije.

Od 19.04.2021. godine, MKF SUNRISE Goražde možete posjetiti u novoj kancelariji, koja se nalazi u istoj ulici kao i do sada, ali u novim poslovnim prostorima, u ulici 43. Drinske brigade bb.

Ulica 43. Drinske brigade bb

Vjerujemo da će, nova, savremeno opremljena poslovnica u Goraždu, poboljšati komunikaciju, kao i dobijanje potrebnih informacija o svim uslugama koje MKF SUNRISE pruža zainteresovanim klijentima koji će u narednom periodu posjetiti kancelariju, a sve u skladu sa aktuelnim epidemiološkim preporukama.

Povodom preseljenja na novu lokaciju Mikokreditna Fondacija SUNRISE svim svojim klijentima, kao i potencijalnim klijentima odobrava posebne pogodnosti tokom aprila i maja.

Za više informacije možete posjetiti novu kancelariju u Goraždu u ulici 43 Drinske brigade bb.,  pozvati na telefone: 038/941-450; 038/941-451, ili na besplatnu info liniju 0800 30 565, ili posjetiti našu web stranicu: www.microsunrise.ba

MKF SUNRISE- Jer mi pravimo prilike!