Novosti

Posebni kreditni uslovi na kredite za mikropoduzetništvo i kredite za domaćinstvo

Do 31. 01. 2024. godine iskoristite posebne kreditne uslove i mogućnost smanjenja kamatne stope na kredite za mikropoduzetništvo ili kreditne proizvode za potrebe Vašeg domaćinstva.

Posebne kreditne uslove nudimo za kredite sa rokom otplate do 36 mjeseci, i za sve klijente MKF SUNRISE koji imaju aktivan ili otplaćen kredit u MKF SUNRISE, pod uslovom da je aktivni ili posljednji otplaćeni kredit u A rejtingu u MKF SUNRISE.

Za detaljnije informacije i upite možete posjetiti Vama najbližu poslovnicu, pozvati nas na besplatnu info liniju: 0800 30 565, ili se prijavite putem online forme OVDJE

Spisak poslovnica pogledajte OVDJE

U nastavku je reprezentativan primjer kreditnih uslova kredita za mikropoduzetništvo ili nenamjenske kredite. Iznosi rata kredita zavise od namjene kredita, iznosa kredita, roka otplate kredita, kao i broja otplaćenih kredita u MKF SUNRISE.

Podaci o EKS, iznosima visine kamatnih stopa, kao i provizijama su informativnog karaktera i služe kao primjer i u svrhu opšteg informisanja, te se mogu razlikovati od zvaničnih uslova u trenutku podnošenja zahtjeva. Za sve detaljne informacije Vas molimo da nam se obratite u Vama najbližoj poslovnici, kontaktirate svog kreditnog službenika, ili da nas pozovete na besplatnu info liniju 0800 30 565 i mi ćemo doći do Vas.

Vaša MKF SUNRISE- Jer mi pravimo prilike!

* Efektivna kamatna stopa predstavlja stvarne ukupne troškove kredita koje plaća korisnik. U izračun EKS ulazi nominalna kamata, interkalarna kamata (ukoliko je ista obračunata), te troškovi obrade kredita.