Novosti

MKF SUNRISE U TOP 3 UČESNIKA U KAMPANJI „MUDRO DO KREDITA!“

Microfinance Centre, međunarodna organizacija koja promoviše međunarodne standarde zaštite klijenata i finansijsku edukaciju, je objavila izvještaje o oktobarskoj kampanji „Mudro do kredita!“ 2019. godine, i prema zvaničnom izvještaju, od 14 zemalja koje su učestvovale u kampanji, MKF SUNRISE je u top 3 učesnika koji su edukovali najviše ljudi.

Mikrokreditna Fondacija Sunrise se zalaže za transparentno i društveno odgovorno poslovanje, i drago nam je da smo kroz kampanju pomogli i finasijski edukovali veliki broj trenutnih i potencijalnih klijenata, na način da im je prezentovana kampanja i pitanja koja sebi trebaju postaviti da bi bili sigurni da će uzeti iznos kredita koji mogu uredno vraćati bez prezaduženosti, te stavke na koje moraju obratiti pažnju pri odluci o kreditiranju.

Povjerenje koje naši klijenti osjećaju kroz saradnju sa MKF SUNRISE je ono čime se najviše ponosimo i trudimo se da to povjerenje i zadržimo i našim klijentima obezbjedimo najbolju uslugu, kroz stalne edukacije i pravovremene informacije koje naši kreditni službenici promovišu širom BiH.

Cijeli izvještaj MFC-a možete pročitati na sljedećem linku: http://mfc.org.pl/over-1-900-000-people-reached-by-borrow-wisely-campaign-2019-join-us-in-2020-and-spread-the-word-about-safe-lendingsmart-borrowing/?utm_source=www&utm_medium=GNL&utm_campaign=BWCa&utm_term=0_d06cc5e3dc-add26bf87a-104547139

MKF SUNRISE- Jer mi pravimo prilike!