Novosti

Školsko zvono zvoni!

Do 30. 09. 2024. godine iskoristite posebne uslove kreditiranja i bez troškova provizije, za kreditni proizvod namjenjen za kupovinu knjiga, školske opreme, kao i za plaćanje školarina.

Iznosi kredita namjenjeni za pokriće troškova obrazovanja su od 500,00 KM do 3.000,00 KM za troškove školarine, dok su za kupovinu školske opreme iznosi od 500,00 KM do 2.000,00 KM. Rok otplate kredita je 12 mjeseci.

Sa MKF SUNRISE osigurajte da Vaši studenti i đaci krenu u novu školsku godinu potpuno spremni.

Posebni kreditni uslovi i brzo odobravanje kredita sigurno će dodatno uticati na Vašu odluku da iskoristite ovu jedinstvenu šansu koju nudi MKF SUNRISE.

Za detaljnije informacije i upite možete posjetiti Vama najbližu poslovnicu, pozvati nas na besplatnu info liniju: 0800 30 565, ili se direktno prijaviti na kontakt formu OVDJE

Spisak poslovnica pogledajte OVDJE

U nastavku je reprezentativan primjer kreditnih uslova za kredit namjenjen pokriću troškova obrazovanja.

Podaci o iznosima visine kamatnih stopa, kao i provizijama su informativnog karaktera i služe kao primjer i u svrhu opšteg informisanja, te se mogu razlikovati od zvaničnih uslova u trenutku podnošenja zahtjeva. Za sve detaljne informacije Vas molimo da nam se obratite u Vama najbližoj poslovnici, kontaktirate svog kreditnog službenika, ili da nas pozovete na besplatnu info liniju 0800 30 565 i mi ćemo doći do Vas.

Vaša MKF SUNRISE- Jer mi pravimo prilike!

* Efektivna kamatna stopa predstavlja stvarne ukupne troškove kredita koje plaća korisnik. U izračun EKS ulazi nominalna kamata, interkalarna kamata (ukoliko je ista obračunata), trošak jedne mjenice u iznosu od 5,00 KM, i trošak ovjere dokumentacije (prosjek 2,00 KM), te troškovi obrade kredita.