Novosti

Sami odredite dužinu grejs perioda!MKF SUNRISE je uvijek uz Vas!

Iskoristite grejs period za mikropreduzetništvo, poljoprivrednu djelatnost ili nenamjenske kredite. Sami odredite dužinu plaćanja grejs perioda, te za to vrijeme platite samo trošak kamate, uz podršku MKF SUNRISE.

Otežano poslovanje ili uslovi života, modernizacija postojećih sredstava za rad, ili pak dodatna investicija u poljoprivredne i poslovne potencijale, samo su neki od razloga gdje će Vam MKF SUNRISE pružiti podršku.

SAMI ODREDITE DUŽINU GREJS PERIODA! MKF SUNRISE JE UVIJEK UZ VAS!

Poboljšajte svoju poslovnu likvidnost, povećajte prihode domaćinstva kroz iskorištavanje poljoprivrednih potencijala, ili jednostavno smanjite troškove života.

Mikrokreditna Fondacija SUNRISE je uvijek uz Vas sa posebnim pogodnostima.

Posebna linija kredita za poboljšanje likvidnosti fizičkih i pravnih lica može se iskoristiti od 01.11.-31.12.2020. godine. Sami odredite dužinu plaćanja grejs perioda i to za period koji Vama odgovara, te za to vrijeme platite samo trošak kamate, uz napomenu da je dužinu grejs perioda moguće odrediti najduže do 30.04.2021. godine.

Za detaljnije informacije i upite možete posjetiti Vama najbližu poslovnicu, popuniti online prijavu za krediti: https://microsunrise.ba/online-prijava-za-kredit/, javiti nam se u inbox stranice na facebook-u https://www.facebook.com/microsunrise/ , prijaviti se na kontakt formu na sljedećem linku: 🌐http://microsunrise.ba/kontaktirajte-nas/ ili nas pozovite na besplatnu info liniju: 0800 30 565 i mi ćemo doći do Vas!

Spisak poslovnica pogledajte ovdje: ➡️ http://microsunrise.ba/poslovnice/

Vaša MKF SUNRISE- Uvijek uz Vas!