Novosti

Povoljni kreditni uslovi za razvoj preduzetništva i poljoprivrede!

Već 26 godina MKF SUNRISE aktivno podržava mikropreduzetništvo, kao i sve poljoprivredne djelatnosti, te uspješno odgovara svim zahtjevima klijenata, kroz širok spektar kreditnih proizvoda za sve Vaše potrebe.

Ukoliko želite da uložite novac u poboljšanje ili otpočinjanje poljoprivredne djelatnosti, ili želite da realizujete poslovnu ideju i pokrenete biznis ili jednostavno da unaprijedite Vaše poslovanje, MKF SUNRISE Vam nudi rješenje.

U narednom periodu iskoristite posebne pogodnosti namjenjene mikropreduzetnicima i poljoprivrednicima, te brzo, jednostavno i povoljno realizujte svoje poslovne ideje uz podršku MKF SUNRISE.

Posebne pogodnosti za poljoprivrednike i mikropreduzetnike imaju mogućnost koristiti svi postojeći, kao i svi potencijalni klijente Fondacije koji zadovoljavaju uslove ovog kreditnog proizvoda.*

Poboljšajte Vašu poslovnu likvidnost, modernizujte postojeća sredstva za rad, investirajte novac u novu opremu za poljoprivredne radove i ostvarite dodatni izvor zarade uz podršku MKF SUNRISE.

Za detaljnije informacije i upite možete posjetiti Vama najbližu poslovnicu, pozvati nas na besplatnu info liniju: 0800 30 565, ili se direktno prijaviti na kontakt formu OVDJE

Spisak poslovnica pogledajte OVDJE

U nastavku je reprezentativan primjer kreditnih uslova kredita za kredite za mikropreduzetništvo ili kredite za poljoprivredu (za sve koji imaju dozvolu za rad ili registrovanu djelatnost). Iznosi rata kredita zavise od iznosa kredita kao i roka otplate kredita.

Podaci o iznosima visine kamatnih stopa, kao i provizijama  su informativnog karaktera i služe kao primjer i u svrhu opšteg informisanja, te se mogu razlikovati od zvaničnih uslova u trenutku podnošenja zahtjeva. Za sve detaljne informacije Vas molimo da nam se obratite u Vama najbližoj poslovnici, kontaktirate svog kreditnog službenika, ili da nas pozovete na besplatnu info liniju 0800 30 565 i mi ćemo doći do Vas.

*Ova kreditna linija se finansira iz izvora Razvojne banke Federacije BiH, te mogućnost korištenja imaju svi klijenti i potencijalni klijenti kojima je mjesto prebivališta na području Federacije Bosne i Hercegovine, te koji zadovoljavaju uslove ovog kreditnog proizvoda.

Vaša MKF SUNRISE- Jer mi pravimo prilike!