Novosti

Imate registrovanu djelatnost? Iskoristite podršku koju MKF SUNRISE pruža za sve mikropreduzetnike

MKF SUNRISE nastavlja da pruža podršku svim postojećim, kao i svim novim klijentima, kroz kreditni proizvod namjenjen za mikropreduzetništvo.

Prateći potrebe tržišta, MKF SUNRISE Vam nudi kreditni proizvod namjenjen za pokretanje malog ili srednjeg biznisa, poboljšavanje uslova poslovanja, modernizaciju postojećih sredstava za rad, poboljšavanje likvidnosti, ili pokriće mnogih drugih troškova koje poslovanje donosi sa sobom.

Povoljni kreditni uslovi i brzo odobravanje kredita sigurno će dodatno uticati na Vašu odluku da iskoristite ovu jedinstvenu šansu koju nudimo za sve koji imaju dozvolu za rad ili registrovanu djelatnost.

Za detaljnije informacije i upite možete posjetiti Vama najbližu poslovnicu, popuniti online prijavu za krediti: https://microsunrise.ba/online-prijava-za-kredit/ , javiti nam se u inbox stranice na facebook-u: https://www.facebook.com/microsunrise/ , prijaviti se na kontakt formu na sljedećem linku: http://microsunrise.ba/kontaktirajte-nas/ ili nas pozovite na besplatnu info liniju: 0800 30 565 i mi ćemo doći do Vas!

Spisak poslovnica pogledajte ovdje: https://microsunrise.ba/poslovnice/

Vaša MKF SUNRISE- Jer mi pravimo prilike!