Novosti

Povećajte prihode domaćinstva! Iskoristite posebne uslove kreditiranja!

Već 26 godina MKF SUNRISE aktivno podržava poljoprivrednike i sve poljoprivredne djelatnosti, te uspješno odgovara svim zahtjevima klijenata, kroz širok spektar kreditnih proizvoda za sve Vaše potrebe. 

U narednom periodu iskoristite posebne kreditne uslove koje nudimo za sve poljoprivredne djelatnosti, te brzo i jednostavno pokrenite ili unaprijedite svoje poljoprivredne aktivnosti. Nudimo Vam kredite za otpočinjanje, održavanje i razvoj poslova u svim granama poljoprivrede.

Osigurajte sebi potrebna sredstva i materijal za poljoprivredne djelatnosti, investirajte novac u novu opremu za poljoprivredne radove ili proširite stočni fond. Ostvarite dodatni izvor zarade i povećajte prihode domaćinstva uz podršku MKF SUNRISE.

U nastavku je reprezentativan primjer kreditnih uslova kredita za poljoprivredu (za sve koji imaju dozvolu za rad ili registrovanu djelatnost).

Kamatna stopa, iznos provizije i iznos rate kredita zavise od iznosa kredita, kao i roka otplate kredita.

Podaci o iznosima visine kamatnih stopa, kao i provizijama  su informativnog karaktera i služe kao primjer i u svrhu opšteg informisanja, te se mogu razlikovati od zvaničnih uslova u trenutku podnošenja zahtjeva. Za sve detaljne informacije Vas molimo da nam se obratite u Vama najbližoj poslovnici, kontaktirate svog kreditnog službenika, ili da nas pozovete na besplatnu info liniju 0800 30 565.

Mikrokreditna Fondacija SUNRISE misli i na sve naše nove klijente, tako da i za Vas uvijek imamo posebne kreditne uslove. 

Postanite klijent MKF SUNRISE i ostvarite posebne uslove kreditiranja koje nudimo za sve Vaše potrebe i namjene, uz fiksnu kamatnu stopu i brzu obradu kredita.

Bilo da želite pokriti nepredviđene troškove, poboljšati Vaše poslovanje, renovirati kuću ili stan- sigurni smo da ste na pravom mjestu! 

Posebne kreditne uslove koje nudimo novim klijentima možete iskoristiti za neke od navedenih kreditnih proizvoda:

  • Kredit za mikropreduzetništvo; 
  • Kredit za poljoprivredu; 
  • Kredit za uređenje doma; 
  • Kredit za domaćinstvo; 
  • Kredit za energetsku efikasnost. 

Ukoliko do sada niste bili klijent Mikrokreditne Fondacije SUNRISE, ili ste bili naš klijent prije više od 2 godine, u narednom periodu iskoristite posebne akcijske uslove na sve navedene kreditne proizvode. 

Povoljni kreditni uslovi i brza obrada kredita sigurno će dodatno uticati na Vašu odluku da iskoristite ovu jedinstvenu šansu koju nudi MKF SUNRISE. 

U nastavku je reprezentativan primjer kreditnih uslova za neki od kreditnih proizvoda (krediti za mikropreduzetništvo, poljoprivredu, uređenje doma, za domaćinstvo, kao i energetsku efikasnost).

Kamatne stope, iznos provizije, kao i iznosi rate kredita zavise od namjene kredita, iznosa kredita, kao i roka otplate kredita.

Podaci o iznosima visine kamatnih stopa, kao i provizijama  su informativnog karaktera i služe kao primjer i u svrhu opšteg informisanja, te se mogu razlikovati od zvaničnih uslova u trenutku podnošenja zahtjeva.

Za detaljnije informacije i upite možete posjetiti Vama najbližu poslovnicu, pozvati nas na besplatnu info liniju: 0800 30 565, ili se prijavite putem online forme OVDJE 

Spisak poslovnica pogledajte ovdje:➡️ POSLOVNICE 

Vaša MKF SUNRISE- Jer mi pravimo prilike!