Novosti

PRATIMO PREPORUKE!

Poštovani klijenti i poslovni partneri,

U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom i prateći preporuke Svjetske zdravstvene organizacije, kao i nadležnih organa i kriznih štabova, još jednom napominjemo da se svi trebamo pridržavati preporučenih mjera.

Zdravlje naših zaposlenih i vas kao naših klijenata je na prvom mjestu, tako da su pooštrene mjere zdravstvene zaštite- izvršena je dezinfekcija svih poslovnica MKF SUNRISE na području BiH, kao i svih kancelarija Fondacije, a dodatno su obezbjeđena i sredstva za svakodnevnu dezinfekciju ruku naših zaposlenih kao i klijenata.

Sva predstavništva Mikrokreditne Fondacije SUNRISE rade, ali sa izmjenjenim radnim vremenom. Radno vrijeme naših predstavništava je od ponedjeljka do petka od 08:00 do 14:00 časova.Ukoliko trebate posjetiti neku od naših kancelarija, molimo vas, da prvo kontaktirate konkretnu poslovnicu i pokušate dogovoriti sastanak sa kreditnim službenikom.

Spisak poslovnica i brojevi telefona su u nastavku: http://microsunrise.ba/poslovnice/

Ukoliko je dolazak u poslovnicu neophodan, molimo vas da se pridržavate preporučenih mjera za prevenciju i sprječavanje širenja koronavirusa, koje pored obavezne maske, rukavica, dezinfekcije ruku i razmaka od minimalno 1,5 metar preporučuju i ograničavanje broja ljudi na jednom mjestu, te je Fondacija po preporukama nadležnih kriznih štabova donijela odluka da se broj klijenata koji u isto vrijeme mogu biti u poslovnici ograniči na 1, te vas zbog svega navedenog molimo za strpljenje.

Podsjećamo Vas i na opciju kontaktiranja putem društvenih mreža kao i online zahtjeva za kredit koji se nalazi na sljedećem linku: http://microsunrise.ba/online-prijava-za-kredit/

Hvala na razumjevanju!

S poštovanjem,

MKF SUNRISE