Novosti

25 za 25! Iskoristite 25% popusta!

U novembru mjesecu Mikrokreditna Fondacija SUNRISE obilježava 25 godina, uspješnog poslovanja.

Povodom 25. rođendana MKF SUNRISE vjernim klijentima nudi mogućnost da iskoriste povoljnije uslove kreditiranja i 25% popusta na sve kreditne proizvode.*

Sa povoljnim kreditnim uslovima i brzim odobravanjem kredita poboljšajte svoju poslovnu likvidnost, povećajte prihode domaćinstva kroz iskorištavanje poljoprivrednih potencijala, uredite dom po svojoj mjeri ili jednostavno smanjite troškove života.

Iskoristite jedinstvenu priliku i akciju „25 za 25“ koja traje od 01.11.-31.12.2021. godine.

Mikrokreditna Fondacija SUNRISE je uvijek uz Vas sa posebnim pogodnostima.

Za detaljnije informacije i upite možete posjetiti Vama najbližu poslovnicu, popuniti online prijavu za krediti: https://microsunrise.ba/online-prijava-za-kredit/ , javiti nam se u inbox stranice na facebook-u: https://www.facebook.com/microsunrise/ , prijaviti se na kontakt formu na sljedećem linku: http://microsunrise.ba/kontaktirajte-nas/ ili nas pozovite na besplatnu info liniju: 0800 30 565 i mi ćemo doći do Vas!

*Akcija se odnosi na sve kreditne proizvode, izuzev kredita za domaćinstvo, koji može biti odobren samo ukoliko klijent ima minimalno 5 ostvarenih ciklusa.

U nastavku je reprezentativan primjer kreditnih uslova kredita za mikropreduzetništvo (za sve koji imaju dozvolu za rad ili registrovanu djelatnost). Kamatne stope, kao i iznosi rata kredita zavise od vrste kreditnog proizvoda, namjene kredita, iznosa kredita kao i roka otplate kredita.

Podaci o iznosima visine kamatnih stopa, kao i provizijama  su informativnog karaktera i služe kao primjer i u svrhu opšteg informisanja, te se mogu razlikovati od zvaničnih uslova u trenutku podnošenja zahtjeva. Za sve detaljne informacije Vas molimo da nam se obratite u Vama najbližoj poslovnici, kontaktirate svog kreditnog službenika, ili da nas pozovete na besplatnu info liniju 0800 30 565 i mi ćemo doći do Vas.

Vaša MKF SUNRISE- 25 godina pravimo prilike!