MKF ”Sunrise” uvela novu uslugu Viber Chat

Posted on Posted in Novosti

Mikrokreditna Fondacija Sunrise u saradnji sa kompanijom Rebus d.o.o. obogatila je svoje poslovanje novom uslugom Viber Chat čime je svojim trenutnim i budućim klijentima omogućila jednostavan, praktičan i brz način komunikacije.  

Sunrise Viber Chat je besplatna usluga koja omogućava dvosmjernu komunikaciju korisnika sa Fondacijom putem Viber aplikacije koristeći pametni telefon, tablet ili desktop računar. Usluga je namjenjena svim trenutnim i budućim klijentima koji imaju otvoren nalog na Viberu i prate Viber javni profil Mikrokreditne Fondacije Sunrise.

Na Sunrise Public Accountu, korisnici su u mogućnosti pratiti novosti, obaviještenja, te aktuelnu ponudu proizvoda i usluga Fondacije. Prateći Sunrise Public Account, korisnicima je također ponuđena opcija korištenja Sunrise Viber Chata putem koje mogu saznati detaljnije informacije o ponudi proizvoda i usluga Fondacije, posebnim pogodnostima, lokacijama najbližih poslovnica, blagajni gdje mogu izvršiti uplate, te prostor za pohvale/prigovore i ostala pitanja.

Također ono što je jedinstveno u okviru Viber aplikacije jeste da klijenti i u sklopu Viber Chat-a imaju mogućnost online apliciranja za kredit jednostavnim preusmjerenjem na web zahtjev za kredit. Mikrokreditna Fondacija Sunrise je prva fondacija u regionu sa ovom vrstom komunikacijske platforme, te nam je veliko zadovoljstvo što klijentima možemo ponuditi dodatnu uslugu u skladu sa tehnološkim trendovima i inovacijama, te konstantno unaprijeđivati naše usluge i poslovanje.